friday 12th

jag har fått ett rum i Uppis! fick hyreskontraktet idag så ska bara leta på ett frimärke till och posta det så fort jag kan. i övrigt har jag jobbat lite, kört lite bil, träffat Linn, haft filmkväll och kommit på att jag kanske måste lära mig tänka lite längre än näsan räcker ibland. ta lite mer hänsyn till andra människors känslor.

ridit 3 gånger har jag hunnit med, promenad med schumi och massa stall. har kanske saknat det lite trots allt. imorgon är sista dagen på jobbet och personalfest på söndag. kräftskiva imorgon. uppis på måndag.

håller alla tummar jag har för att min dator inte ska packa ihop igen.

thursday 4th

nu var det länge sen. sånt som händer när datorn pajar och pappa får lov att fixa en ny hårddisk.

jag pillar och leker, tiden går precis lika fort som vanligt. snart kommer jag vara lika gammal och grå som pojkarna jag träffar på. eller något.
jag hade det underbart fint hos mormor, läste en himla massa. funderade lite över livet, mig själv och vad det egentligen är man lägger tid och energi på. drivkrafter och drömmar och annat skoj. och så hann jag ju laga lite god mat till mormor och hennes vänner.

fick prata med min fina julia igår för första gången på en evighet. hon måste förmodligen flytta tillbaka till Madrid nästa höst, så kaanske kanske jag drar dit. IMAGINE. jag vill till Dublin. (fast mer till Uppsala ofc)